Turnering i Legion på BirdieCon

Den 31 maj så håller Starfighters i en Legion turnering. Turneringen äger runt under BirdieCon som håller till i nybyggda IFU Arena i Uppsala. Vi som håller i turneringen är från Starfighters och  är en spelförening i Uppsala som träffas regelbundet på Ljusbärargatan 2 i studiefrämjandets lokaler och spelar Fantasy Flight Games Star wars figurspel X-wing miniatures, Armada, Legion och Imperial assault.

 

Vi spelar 3 rundor swiss utan någon top cut. Varje spelare behöver ta med sig en egen arme samt två stycken utskrivna armélistor. Man behöver inte skicka in sin lista i förväg så man kan anmäla sig direkt och bestämma listan fram till registrering på turneringsdagen. Turneringarna kommer hålla ungefär de schemat vi visas upp nedan.

 

Schema

09:00 – 09:30 registrering

09:45 – 12:15 match 1

12:15 – 13:15 lunch

13:15 – 15:45 match 2

16:00 – 18:30 match 3

18:45 prisutdeling

 

Priskit kommer att informeras vid ett senare tillfälle. Vi kommer även att hålla en målartävling i samband med Legion turneringen på fredag.

 

Info

Dag: Fredag

Tider: (se ovan)

Anmälningsavgift: 100 kr (betalning genom bankgiro eller Swish)

Anmälan: https://forms.gle/FisNLdSJZzP9T6Nq9

För mer info eller frågor: http://www.starfighters.se/

 

Info om BirdieCon 2019

Uppsalas nya spelkonvent BirdieCon är tillbaka i år igen. Vi håller till på IFU Arena den 30 maj – 1 juni. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispott så måste du betala en anmälningsavgift och ha föranmält dig till turneringen. Bakom BirdieCon står bland annat spelbutiker, spelföreningar, Sverok Mälardalen samt Studiefrämjandet i Uppsala.

 

Läs mer om konventet på https://www.birdie.org/index.php/birdiecon/