TEKKEN WORLD TOUR

Konsolsport kan med glädjande nyheter meddela er att vår Tekken7 turneringen nu är en del utav TEKKEN WORLD TOUR! Detta möjliggjordes av vårt samarbete med Bandai Namco!

Vi ses i Uppsala i IFU arena på Birdie, SWEDENPHACEOFF

Registera er nu!  https://smash.gg/tournament/swedenphaceoff-major-2 

 

Turneringarna drivs av föreningen Konsolsport för sina medlemmar. Anmäl dig på www.konsolsport.se Det finns ett fåtal gratis platser vikta till dig som köpt LAN biljett på Birdie. Anmäl ditt intresse direkt till Konsolsport. Konsolsport är arrangör och står för all hantering och utbetalning av priser i tävlingarna. Läs mer om Birdies prispolicy här: www.birdie.org/index.php/prispolicy/ 

 

Om Konsolsport

Konsolsport är en förening för dig som älskar e-sport och spel på konsol. Konsolsport grundades av tre eldsjälar i Botkyrka med målet är att skapa meningsfull fritid och framtid för unga i förorten och resten av landet. Vi arrangerar mängder av sammankomster och turneringar under året. Läs mer på www.konsolsport.se