Prisfyndet

Vi säger välkommen till Prisfyndet som kommer till BirdieCon i år igen! Med sina över 40 år i branschen och sin expertis på såväl bräd- och figurspel som kortspel är vi fantastisk glada över att få samarbeta med Prisfyndet. Kom till deras monter på BirdieCon och få ett smakprov av deras breda utbud, prova på lite Magic eller kanske plocka upp något av alla roliga spel du provat på under konventet!

 

Info om BirdieCon 2019

Uppsalas nya spelkonvent BirdieCon är tillbaka i år igen. Vi håller till på IFU Arena den 30 maj – 1 juni. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispott så måste du betala en anmälningsavgift och ha föranmält dig till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar, Sverok Mälardalen samt Studiefrämjandet i Uppsala.’

 

Läs mer om konventet på https://www.birdie.org/index.php/birdiecon/