DELTACO GAMING TILL BIRDIE

Vi kan idag utannonsera att DELTACO GAMING kommer till Birdie. Besök deras monter i Birdies Expo och testa sköna gaming gear och var med i olika aktiviteter. Kanske går du hem med en vinst eller en goodiebag… DELTACO GAMING kommer även att sponsra flera av Birdies e-sportturneringar med gear.

 

Om DELTACO GAMING

Vi har äntligen glädjen att presentera vårt efterlängtade gaming-varumärke. Efter stor efterfrågan har vi skapat varumärket DELTACO GAMING med konceptet ”Boosta din gaming-upplevelse”. Produkterna är noggrant framtagna för att göra ditt spelande så bekvämt och framgångsrikt som möjligt. 

Sortimentet består av diverse coola gaming-tillbehör såsom musmattor, förbättrings-kit, väskor och vajerlås för gaming-laptops samt tillbehör för Nintendo Switch. Du hittar även såklart grymma tangentbord, möss och headset. Vi utökar sortimentet kontinuerligt och fler spännande gaming-produkter kommer att lanseras inom kort.

 

Biljetter till Birdie hittar du här: https://www.esportrait.com/events/33-birdie-29 

 

@deltacogaming