Välj ljudnivå!


Inför årets Birdie har vi ägnat ljudet lite extra omsorg! Vi vill att du som deltagare ska kunna vara med och uppleva party, konserter och röj samtidigt som det ska vara möjligt att tävla i CS:GO och höra fienden smyga fram.

Vi har delat in kartan över Birdie i olika zoner. Rött är närmast stora scenen och närmast de stora högtalarna. Här sitter alla som gillar party, DJs, Grillmeister och Demovisningar. Grönt är de platser där ljudet kommer upplevas som lägst, även om det aldrig kommer vara knäpptyst. Vi rekommenderar dessa platser för dig som tävlar i e-sport eller som vill ha fullt fokus på att skapa eller programmera. Gult är för alla som bara vill ha en skön upplevelse.

Vi har även delat in alla aktiviteter på scenen i tre ljudnivåer. I schemat med alla aktiviteter så kommer man lätt kunna se när det blir högre eller lägre volym. Konserter, DJs och annat kommer vara rött. Ljudnivån kommer vara hög, men vi mäter antal decibel och nivåerna kommer att ligga under maxgränser. Vi kommer planera in pass där alla aktiviteter hålls på lägre ljudnivå, dvs grönt. På nätter och morgonen kommer det alltid vara grönt, och då kopplar vi dessutom bort de stora dyra högtalarna och använder ett enklare system för utrop. Många aktiviteter kommer att vara ”gula”.

Vi jobbar med fin teknik i nya fina lokaler. Vår leverantör Mediatec levererar det bästa, och här kan vi rikta högtalarna och ljudet. IFU Arena har väggar som gör att vi kan avgränsa mellan de fyra hallarna / planerna, och vi planerar att dra för mellan ”stora scenen” och ”e-sporten” om ljudet upplevs som för högt. Och som alltid så har vi gratis öronproppar hos Birdie Crew till alla LANare.

Välj en plats utifrån vad du vill uppleva på Birdie!

Köp biljetten här: https://beta.lanportal.se/events/33-birdie-29