Turnering: Warhammer Underworld

Kom till Birdecon och spela turnering i Games Workshops perfekta hybrid mellan figur-, kort- och brädspel! Vi spelar 4 rundor swiss, bäst av tre, med max 16 deltagare på lördagen den 1a juni mellan 13.00-19.30. Priser kommer att finnas och sponsras av vår lokala spelbutik Prisfyndet

Regelverk: Officiella turneringsregler. Senaste FAQ och Errata från Games Workshop samt aktuella ban- och restrictedlistor gäller.

Förkunskapskrav: Kunna reglerna samt god kännedom om sitt warband och sin kortlek.

Anmälningsavgift: 100kr

Anmälan: Anmälan sker via Birdiecons anmälningsportal i slutet av mars och info kommer gå ut när den öppnar. Betalning kommer att kunna göras genom Swish och bankgiro.

Info om BirdieCon 2019

Uppsalas nya spelkonvent BirdieCon är tillbaka i år igen. Vi håller till på IFU Arena den 30 maj – 1 juni. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispott så måste du betala en anmälningsavgift och ha föranmält dig till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar, Sverok Mälardalen samt Studiefrämjandet i Uppsala.

Läs mer om konventet på https://www.birdie.org/index.php/birdiecon/