Publiclir meetup

Publiclir goes Birdie! Sveriges största spelförening möts upp på Birdiefestivalen! Passa på och träffa oss som driver Publiclir: admins, grundare och styrelse. Passa på att möta andra medlemmar i Publiclir på plats. Kom till oss. Vi har kakor. Det blir mysigt.

Publiclir kommer att vara på plats med en egen monter och mängder av aktiviteter och utlottningar. Och är du medlem i Publiclir så finns chansen att vinna schyssta prylar, kanske ett nytt gaming gear eller cool merch.

Publiclir är en ideell spelförening grundad 2012 och ansluten till Esport United. Att bli medlem på Publiclir är helt gratis och ger dig som medlem olika förmåner som tjänster, tävlingar och turneringar med priser. Publiclir stöttar svensk e-sport och hjälper spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir är sedan 2016 Sveriges största ideella spelförening med idag 48000 medlemmar. Bli medlem, regga dig direkt på www.publiclir.se

Köp biljetten till Birdie, och möt Publiclir: https://beta.lanportal.se/events/33-birdie-29