Publiclir CS:GO 2v2

Teama upp med bästa kompisen. Bevisa att ni är bästa buddy teamet. Bästa duon. Publiclir utmanar alla BYOC LANare på duell. Det blir matcher, två mot två. Varje dag arrangerar vi flera tillfällen där det bara finns ett team som kan blir vinnare. Alla andra förlorar. Förutom äran och känslan att vara en vinnare så kommer vi dela ut fina priser.

Publiclir kommer att vara på plats med en egen monter och mängder av aktiviteter och utlottningar. Och är du medlem i Publiclir så finns chansen att vinna schyssta prylar, kanske ett nytt gaming gear eller cool merch.

Publiclir är en ideell spelförening grundad 2012 och ansluten till Esport United. Att bli medlem på Publiclir är helt gratis och ger dig som medlem olika förmåner som tjänster, tävlingar och turneringar med priser. Publiclir stöttar svensk e-sport och hjälper spelare och lag att ta sig till olika evenemang. Publiclir är sedan 2016 Sveriges största ideella spelförening med idag 48000 medlemmar. Bli medlem, regga dig direkt på www.publiclir.se

Köp biljetten till Birdie, och möt Publiclir: https://beta.lanportal.se/events/33-birdie-29