Vi laddar inför 2019

Sedan Birdie 28 har projektgruppen enträget jobbat med att lägga grunderna inför Birdie 29. Boka in 30 maj till 2 juni 2019 redan nu. Du vill inte missa Birdie 29!

Birdie 29 kommer att bli episkt med King of Nordic CS:GO turnering med 100 000 kr i prispott, demoscenen, massor med e-sportturneringar, Salongsorkestern som genomför en konsert med dataspelsmusik, funtours, fototävling, vi jobbar på att lösa retrospel i mängder, vi vill ha mer konsolspel på plats för alla, BirdieCon kommer tillbaka med figurspel, kortspel, brädspel och så mycket mer! Under våren kommer vi släppa ännu fler spännande nyheter 🙂

Tillsammans med YLDR har vi dessutom tagit fram riktigt fräscha musmattor och Jersey tröjor med Birdie motiv. Och just nu fyndar du dessa till låga 149 kr. 

Biljetter, tröjor och musmattor hittar du på  https://beta.lanportal.se/events/33-birdie-29  

 

Det är ni som är festivalen!

Det är alla ni som kommer till Birdie som deltagare och besökare som gör festivalen! Utan er, inget Birdie! Redan idag har fler än hundra LANare säkrat sin biljett via LANportal, mot faktura eller i avtal. Vi har aldrig tidigare haft så många platser tagna så tidigt. 

Birdie drivs ideellt. Vi är en förening som kämpar för att göra den bästa festivalen för oss själva, och för er! Och du som deltagare är en del av detta!

Birdie grundades redan 1993 som ett Demoparty i Lundellska skolans matsal. Resan fram tills idag har varit lång och händelserik. Och idag har Birdie blivit en självklar del av Uppsala som Sveriges äldsta datorfestival och vi är ett evenemang som drar folk från hela Sverige.

”jag minns hur folk somnade på tangentborden och vaknade upp med rutor i hela ansiktet. Och hur vi kopplade in våra gamla datorer i en stor 28tums TV”

Hur började allt? Läs en intervju med en av grundarna här: https://www.birdie.org/index.php/2018/02/06/intervju-med-en-av-grundarna/

 

Vinn en fet speldator!

Publiclir har just nu en tävling där svaret känns rätt givet för trogna Birdie besökare. Vilken stad äger Birdie LAN rum i? Kan du svaret på denna fråga så kan en monsterdator för 18000 bli din. Tävla här: https://www.publiclir.se/start Senast 30 december måste de ha ditt svar.

 

Birdies mellandagsrea

Fram till 30 december vill vi ge er en julklapp! Vi släpper alla biljetter, tröjor och musmattor till absolut lägsta möjliga pris! Passa på för efter nyår höjer vi till ordinarie priser.

Köp julklappen till dig själv. Bjud med en kompis till invigningen. Säkra platser till e-sportlaget.

Birdie YLDR Jersey tröja a 149 kr (ord pris 359 kr)

Birdie eventpass a 99 kr (ord pris 300 kr)

Birdie besöksbiljett 1 dag a 49 kr (ord pris 200 kr)

Birdie YLDR musmatta a 149 kr (ord pris 249 kr)

LAN biljett a 399 kr (ord pris 599 kr)

VIP LAN biljett a 499 kr (ord pris 699 kr)

Köp biljetten här! https://beta.lanportal.se/events/33-birdie-29