Birdie <3 Uppsala Fotofestival

Vi är riktigt glada över att kunna presentera ett samarbete mellan Birdie och Uppsala Fotofestival! Tillsammans kommer vi att genomföra ett individuellt fotomaraton under lördagen där man ska ta bilder under 4 timmar med 6 olika teman.

Bilderna ska tas i tids- och temaordning från starttiden kl 14:00 lördagen den 11 maj och vara inlämnade senast kl 18.00 samma dag. Bilderna ska tas med samma kamera. Bilderna ska vara i .jpg format och får inte vara manipulerade.

Vi har en fin jury som kommer att få ett tufft jobb att sålla bland alla bidrag. I Juryn hittar vi Idit Margulis, Anna Lundgren samt Lebing Gong från Uppsala Fotofestival

Det blir ett första pris för bästa bild i varje kategori och dessutom ett första pris för den bästa bilden totalt sett. De vinnande bidragen kommer att publiceras på Uppsala Fotofestivals webbplats under juni.

Mer info om teman släpps i morgon! Håll ögonen öppna och era kameror eller mobiler redo!

Läs mer om Uppsala Fotofestival: http://swe.uppsalafotofestival.se