Mediatec Solutions säkrar Birdies stora scen

Birdie presenterar stolt Mediatec Solutions som officiell leverantör! Birdie är glada över förmånen att få jobba med Mediatec som förser Birdies stora scen med teknik och utrustning. Årets scen blir en uppgradering jämfört med vad vi som datorfestival har haft tidigare även om vi inte kan mäta oss mot evenemang som OS, Idol, Way out west, Sweden rock och Roskilde som har just Mediatec Solutions som leverantör!

Om Mediatec

Mediatec Solutions har med över 30 års erfarenhet i branschen vuxit till att bli ett av de största företagen som erbjuder avancerade lösningar för företag, nöjes- och sportevenemang i Europa och hela världen. Lösningarna är ”turn key”, vilket innebär att vi kan erbjuda projektledning, audio, video, ljus och transportlösningar för alla stora evenemang.

Läs mer om Mediatec: http://mediatecgroup.com