King of Nordic Minecraft Cup at Birdie

King of Nordic Minecraft Cup at Birdie

Powered by Birdie Gamecrew

Birdie Game presenterar Minecraft: Hunger Games och Minecraft: Plot Build Battle. Slåss för ditt liv i turneringen Hunger Games. Eller bygg mästerverk i Plot Build Battle där du kan ta all tid du behöver under LAN-partyt för att bygga vad du vill.

Torsdag 10/5

18:00 påbörjas Build Battle

19:00 Hunger Games

Fredag 11/5

19:00 Hunger Games

Lördag 12/5

19:00 Hunger Games

20:00 avslutas Plot Build Battle

Först till kvarn på anmälningarna till Hunger Games och länk för registrering släpps strax innan Birdie. För Plot Build Battle behövs ingen anmälning innan, men du behöver registrera att din plot på plats till någon  admin ur Gamecrew. Mer info om priser kommer senare.

Deltagande i turneringen kräver en King of Nordic – LAN Esportbiljett eller en biljett med datorplats. Dessa hittas här: https://beta.lanportal.se/events/3-birdie-28