E-sportbar på Arenahotellet!

STHLM e-sport arrangerar en e-sportbar på Arenahotellet för alla som är sugna på god mat, dryck och underbar e-sport på skärmarna. Boka in fredag och lördag kväll i ditt schema för mysigt häng!

”Vi på STHLM e-sport är glada att meddela att vi i år kommer att lämna huvudstaden för att gästspela i Uppsala i samband med Birdie 28. På fredagen har vi lite avslappnat häng i goda vänners lag, och på lördagen så levererar vår Quiz-master [Kompis]Robzki en klurig frågesport där ni kan vinna fina priser (förutom den eviga äran så klart). Vi på STHLM e-sport ser fram emot att besöka Uppsala och hoppas på att få se några av er där!”

E-sportbaren serverar alkoholfria ”magiska” drycker. Fråga efter en ”Health boost”, en ”Mana potion” eller en ”Strength potion”. Vi garanterar att dessa magiska drycker smakar gott, inget mer…

Esportbaren erbjuder även Arenahotellets gourmetburgare till festivalpriset 159 kr (ord. pris 189 kr). Burgaren innehåller – 180 g högrevfärs – serveras med chevréost, sallad, tomat, saltgurka, inlagd rödlök, rostad sparrispotatis samt chili- och vitlöksmajonnäs.