Spelföreningen Starfighters

Föreningen Starfighters har verkat för att främja spelet X-Wing™ the Miniatures Game längst av alla och nu kommer de till BirdieCon! X-Wing är ett figurspel i dogfightformat som utspelar sig i Star Wars-miljö, och återger rymdstrider mellan Rebeller och Imperiet. Starfighters medlemmar är på plats och de lär mer än gärna ut spelets grunder till den nyfikne. Eller om du kan spelet, varför inte anmäla sig till deras mästerskap redan nu? Kanske just DU tar hem titeln som mästare!

Mer info om Starfighters

Sajten: www.starfighters.se

Facebook https://www.facebook.com/groups/474144935992577/

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival