Kom och ställ ut!

Driver du ett spelföretag som ger ut analoga spel? Representerar du en spelförening? Eller kanske en leverantör? Tror du att du skulle kunna erbjuda våra besökare något extra, kanske genom att dema spel eller arra andra kul aktiviteter. Då vill vi ha med dig på BirdieCon! Kontakta oss omgående så berättar vi förutsättningarna. Vi hörs!

Maila en intresseanmälan till: patrik@starfighters.se

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival