Fantasia

Vi säger välkommen till Fantasia som kommer till BirdieCon. Denna trevligaste av butiker vid åkanten har givit oss en personlig och nära inblick i den analoga spelvärlden och service som ingen annan i snart 10 år. Vi är fantastiskt glada över deras närvaro på BirdieCon! Kom till deras monter på BirdieCon och låt dem guida dig genom brädspel, figurspel och sällskapsspelens fantasifulla universum! Delta i deras aktiviteter och gör fynd bland deras utbud av spel! Fantasia är Uppsalas största figur- och brädspelsbutik.

Läs mer om Fantasia: http://www.fantasiauppsala.com

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival