20k på spel i CORSAIR moddningstävling på Birdie

Det är återigen dags för moddningstävling på Birdie tillsammans med CORSAIR. Vi lovade att återkomma med mera information om när och hur man ställer upp samt vad för priser som står på spel. Moddningstävlingen kommer att anordnas torsdag den 10e maj, alltså första dagen av Birdie. Vi kommer att börja med att ställa ut datorerna så att besökare kan se dom och prata med byggarna. Klockan 16.00 kommer sedan datorerna att visas upp på scenen fram till 17.00, för då kommer juryn att berätta vilka som vunnit och dela ut priserna.

 

Vad behöver man då göra för att vara med? Ja man behöver ha en biljett för att komma in på Birdie, antingen datorplats eller besökarbiljett. Sedan behöver man förstås ha med sitt häftiga datorbygge att visa upp, enklare än så blir de inte!

 

Vad är det då för priser som står på spel? CORSAIR sponsrar tävlingen med priser för över 20000SEK.

 

Första pris:
CORSAIR Obsidian 500D

CORSAIR HX1000

CORSAIR H150i PRO RGB

2x CORSAIR LL120 RGB 3-pack

 

Andra pris:
CORSAIR 460X RGB White

CORSAIR RM750x White

CORSAIR H115i PRO RGB

CORSAIR ML140 RGB 2-pack

 

Tredje pris:
CORSAIR Carbide 275R White

CORSAIR TX750M

CORSAIR HD120 RGB 3-pack

 

Peoples choice:
CORSAIR Spec-04 Tempered Glass

 

Utöver priserna till de som vinner så kommer vi även köra giveaways från scenen med lite gott och blandat, så se till att ta dig dit!

Säkra din plats och biljett nu! https://beta.lanportal.se/events/3-birdie-28