Studiefrämjandet <3 BirdieCon

Studiefrämjandet i Uppsala är en av BirdieCons möjliggörare! Tillsammans skapar vi spelfestivalen BirdieCon. När du som besökare deltar i någon av våra kulturevenemang, föreläsningar eller aktiviteter så kommer du ha möjlighet att lära dig nya saker. På plats kommer det att finnas broschyrer, flyers och info om Studiefrämjandet att ta med sig hem. Och vill du veta mer så fråga någon av oss ansvariga på spelföreningarna som är på plats! Tillsammans gör vi tillvaron lite mer fantastisk!

Studiefrämjandet är ett av Sveriges största studieförbund med ett brett utbud av studiecirklar, utbildningar, kulturarrangemang och föreläsningar. Varje år samlas över 200 000 deltagare i deras studiecirklar och kurser.

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival