Spelföreningen Bork kommer!

Beautiful Ork – eller Bork som de också kallas – är ett självklart inslag för Uppsaliensiska brädspelare sedan 2005. Slå dig ner vid deras bord och låt dig ryckas med i brädspelens fantastiska värld. Delta i ditt favoritspel eller lär dig något nytt – Bork välkomnar både erfarna spelare och nyfikna nybörjare. Välj bland korta och långa partier, eller diskutera settings, spelmotorer och strategier med andra brädspelsnördar. Det kommer även att finnas möjlighet att låna spel för de som vill spela på egen hand. Det är så klart gratis att vara med.
 
BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.
 
BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival
Läs mer: www.beautifulork.se