Atlantis kommer till BirdieCon!

Spelföreningen Atlantis har i över 20 år haft fokus på figurspel och spelar idag 9th age, Warmachine / Hordes och Warhammer i alla dess former. Nu kommer de också till BirdieCon.

”Det ska bli spännande att vi får ett spelkonvent i Uppsala igen. Warhammer och 9th age har länge haft ett starkt fäste i Uppsala men har saknat större sammanhang att figurera i. Det ska bli kul att få arrangera en turnering på stans nystartade konvent! Det ska bli spännande att vi äntligen får ett spelkonvent i Uppsala igen särskilt med tanke på att Altantis var en av de tre föreningarna som drev UppCon” säger Oscar Lagnelöv från Atlantis.

Atlantis turnering i 9th age utspelas under lördagen 12 maj, start kl 9.00 och kostar 100 kr i anmälningsavgift. Prisfyndet står för priser till vinnarna! Anmäl dig till turneringen 9th age på www.lanportal.se

BirdieCon är Uppsalas nya analoga spelfestival och den äger rum på IFU Arena den 10-12 maj. Det är gratis entré att besöka BirdieCon men för att få deltaga i turneringar med prispengar så måste du ha köpt en BirdieCon biljett och anmält dig i förväg till turneringen. Bakom BirdieCon står spelbutiker, spelföreningar och Studiefrämjandet i Uppsala.

BirdieCon biljetten köper du här: https://beta.lanportal.se/events/6-birdiecon,-uppsalas-första-analoga-spelfestival