Ställ ut på Birdie!

Ställ ut på Birdie!
Att ställa ut på Birdie liknar ingen vanlig mässa. Birdie är igång dygnet runt, från torsdag morgon till söndag morgon. Men ni väljer själva vilka tider ni vill och kan vara på plats. Ni bygger själva er monter, och ansvarar för era saker och allt praktiskt. Vi ser till att ni har el, Internet, bord och stolar. Resten sköter ni. Det är mörkt och nedsläckt och salen lyses upp av tusen datorskärmar, men det går bra att ha spotlights i sin monter. Det är bitvis mycket ljud, och bara ibland är det ”tyst”. Birdie är inget expo med professionell personal, monterservice eller liknande. Vi är ideella och hjälper till när vi kan och när vi hinner. Ibland inte alls, och med skiftande resultat. Men vi vill alltid väl!

Birdie är platsen för dig som vill möta det genuina. Det äkta. Gräsrötterna. Här ska du ställa ut om du är en av oss, eller vill vara en av oss.

Birdie är en ideell förening som verkar för att unga ska få göra det de älskar, och visa upp sina kunskaper i dataspel, film, musik, foto och programmering. Vi arbetar alla ideellt och vi har nära 100 personer som gör evenemanget möjligt! All ekonomi som kommer in går oavkortad till att göra festivalen bättre, bekosta hallhyra och andra kostnader. Vi vill ha er hjälp att göra festivalen bättre! Vi vill bara ha partners som gör bra saker för våra deltagare på plats! Vi vill ha innehåll. Aktiviteter. Tävlingar. Utmaningar. Vi vill att ni köper biljetter, att ni gör roliga saker så att vi kan skriva om det på vår sajt, Facebook och i nyhetsmail till alla våra deltagare!

Kontakta oss!