Birdie Scene Dinner

Birdie kommer under 2018 att satsa än mer på demoscenen. Vi kommer under våren presentera en rad olika aktiviteter, föreläsningar, olika tävlingar i gamedev, demo, music, video, grafik, osv… och vi kick-startar med att bjuda in gamla och nya sceners till en middag på det nybyggda Arenahotellet.

Fredag den 11/5 kl 18:00 kommer demoscenen på Birdie att mötas upp på Arenahotellet för en gemensam middag med riktigt schysst käk. Här kommer det finnas chans att möta gamla bekanta, nya vänner och levande legender inom Scene för att äta och dricka gott.

Med på middagen kommer bland andra Tomas ”Der Danko”, Chris ”Xiny6581” Ekstrand, Gideon Zweitjzer samt veteraner från Birdie Scene crew. Årets scenegeneral Gabriel ”dunz0r” Fornaeus och Martin ”wix” Johansson, en av Birdies grundare, inleder middagen med att berätta anekdoter från förr.

Vi har ett begränsat antal platser, och endast de som har en köpt LAN-plats har rätt att köpa en Birdie Scene Dinnerbiljett.

I priset ingår en trerättersmiddag, en alkoholfri dryck samt kaffe/te. Arenahotellets restaurang kommer att komponera en meny bara för oss, och exakt vad som ingår kommer att avslöjas under våren. Det kommer finnas möjlighet att få alternativ om det är något man inte kan eller vill äta. Det kommer finnas ett vegetariskt alternativ.

Läs mer om Arenahotellets restaurang här: https://arenahotellet.se/restaurang/

Köp Birdie Scene Dinner biljetten här: https://beta.lanportal.se/events/3-birdie-28
OBS! Du måste även ha en köpt LAN-plats.
OBS! Vi har bara 50 platser! Först till kvarn!