DISCORD!

Birde e-sport

Aldrig någonsin tidigare har det varit så stora prispotter på Birdiefestivalen som i år! Totalt kommer mer än 210 000 kr i totalt värde delas ut till årets vinnare! Tillsammans med ESEN Studio så letar vi efter framtidens förmågor inom E-sport. Birdies turneringar i E-sport är till för amatör och semiproffs. ESEN Studio kommer leverera en E-sportupplevelse på Birdie, både på plats och i onlinekval tillsammans med samarbetspartners. Aalla de viktigaste matcherna kommer att streamas!

Birdie 2017 officiella turneringar:

Game

CS:GO: 100 000:- 

Hearthstone 20 000:- 

Overwatch 50 000:- 

League of Legends 40 000:- 


För den andra gruppen har vi Funtours. Detta är alla tävlingar som inte går in under de officiella "stora" turneringarna. Ofta snabba, ofta spontana, alltid hysteriskt roliga. Achtung die Kurve, Warcraft 3 warlock, Robot unicorn attack, Rocket league etc. Alla dessa tävlingar faller in under benämningen Funtours och det är här som du som vanlig LANdeltagare både har chansen att ha som roligast, samt gå hem med fina (eller fula) priser!

 

Registrera laget!

Alla lag som önskar delta i turneringarna på Birdie måste registrera sig via respektives spels länk nedan, samt ha bokade platser på Birde redan klara för att kunna slutföra registreringsprocessen. Registreringen stänger 25:e maj kl 18.00 på Birdie.

På Birdie kommer det finnas separata adminsektioner för varje spel, där ni kan ställa frågor eller få hjälp med registreringen på plats under evenemanget.

CS:GO hanteras av Publiclir (www.publiclir.se)
LoL hanteras av LOL Sverige
Hearthstone hanteras av Keita Gaming (keita-gaming.com/)
Overwatch hanteras av Overwatch Sverige

Registreringslänkar:
CSGO: https://goo.gl/forms/9ZC688VwcJb7iLIu1
HS: https://goo.gl/forms/0aSHrXdiRDiMeNUr2
LOL: https://goo.gl/forms/HafcWvDm2jMpqGiS2
OW: https://goo.gl/forms/ivS3iqSH66lc6pTj1

Discord
Alla tävlande lag måste ha minst en representant tillgänglig under hela eventet på respektive Discord nedan. Vänligen döp dig så med ditt lags “tag” plus nickname för att vi enkelt ska kunna kontakta dig vid behov. Information om turneringarna du deltar i kommer meddelas i Discord.

- Hearthstone : https://discord.gg/jJt8qmf
- League of Legends : https://discord.gg/4eQknRj
- Overwatch : https://discord.gg/XfPs3ab
- CS:GO : https://discord.gg/Y5EewRT

Supportfrågor gällande registreringen och allmänna frågor om tävlingarna kan besvaras i vår Official Discord Server: https://discord.gg/k8mEC4v